Vandaag zijn we naar de poppen en berenbeurs geweest in Den Bosch, de eerste keer en wat was het groot! Drie uurtjes waren zo voorbij, alleen de jongste wilde graag naar huis (helaas voor mama)

Heel veel gezien, van poppen beren tot reborns prams (kinderwagens) maci cosi en kleding voor de babys, poppen, beren en meer.

De mooiste reborns en beren gezien en heel veel oude poppen, antiek, bedjes en meubels. Stofjes voor beren (of ander pluche) te maken maar ook kantjes en meer accesoires om de mooiste poppenkind kleding zelf te maken. Het was zooooo groot, en in maart komt er een XXL editie! Kan niet wachten en heb er zin in.

Ook veel “meetings” gezien van facebookgroepen van de reborners, alleen was ik te verlegen en te druk met twee handjevols om contact te leggen daarentegen wel veel beurs mensen gesproken en uitleg gekregen en heul veel indrukken informatie en meer meegekregen 💓en niet te vergeten veel kaartjes meegenomen 🙂dit wordt sparen voor de volgende beurs😊

Mn hoofd is even te vol van heel het gebeuren en ik heb nog voor de prematuur baby’s doekjes en pakjes verder te knippen en van de week deze in elkaar te naaien en dan eindelijk op te sturen, eindelijk weer eens tijd voor na de verhuizing.

 

alvast een fijne week toegewenst, veel liefs van Ruby