Vandaag (en gister) was het een gezellige en leuke dag, de mooie naaimachine 160 is binnen, de lap stof voor te naaien, de bias band voor de lap stof ook, en als klap op de vuurpijl, aliexpres had ook nog vandaag leuke dingen bezorgd (naja de postbode dan he) Dus we kunnen weer verder.

zaterdagen zijn altijd saai, vast klusjes vaste routine, diertjes weer schoon en gevoerd, hond uitlaten, wat lezen, puzzelen, spelletjes spelen, filmpje kijken met wat lekkers, klusjes die zijn blijven liggen nog afmaken, nog even patroon uit tekenen, misschien nog kans voor te naaien, volgens sommige saai… en voor ons is dit fijn, duidelijk, rustig en routine. Dat is bij ons de sleutel… routine.

Zometeen voor de pop een slaapzakje in elkaar spelden en middelste in elkaar zetten, want tjah die nieuwe naaimachine… die lonkt heel erg 😉 (kleine meisjes worden groot)

Fijn weekend mensen, geniet ervan

Ruby