Maand: april 2018

De kleine dingetjes..

die het doen, schitterend lief kettinkje en oorbellen van Ali.x.pres binnen gekregen, en dat maakte m’n dag helemaal goed vandaag 🙂 let niet op de aansteker, maar om te laten zien hoe groot ze zijn, leek me dat wel handig en nee ik rook niet, dat is wierook wat daar ligt 😉(roken is al tijdje passe hier)

Naaimachine hoes maken

Vandaag is ook m’n nieuwe machine aan de beurt, voor een nieuwe stofhoes, want die zat er helaas niet bij en JAh nog steeds dik tevree met ons Singertje, naait rustig en heel goed.

 

 

Hexagons lapjes stof en en..

och och al die mooie quilts hexagons en meer, krijg er spontaan zin in om er weer aan te beginnen. Maar goed dat kan nog even niet, eerst maar eens andere dingen doen.

schoonmaken en minimaliseren en de zolder verder leeg krijgen, niet m’n favo bezigheid, maar eenmaal begonnen en ziet wat het oplevert… de moeite meer als waard!

Ook de voortuin heeft gedeeltelijk al de onkruid zien verdwijnen, was een werk maar geeft resultaat, zaterdag de rest.

Ook een nieuwe puzzel en wat is die gaaf, een naaidoos met allerlei fournituren, echt geweldig, als deze af is, lijmen en glas ervoor en ophangen, kan niet wachten tot deze klaar is 🙂

 

Happy Zaterdag :-)

Vandaag (en gister) was het een gezellige en leuke dag, de mooie naaimachine 160 is binnen, de lap stof voor te naaien, de bias band voor de lap stof ook, en als klap op de vuurpijl, aliexpres had ook nog vandaag leuke dingen bezorgd (naja de postbode dan he) Dus we kunnen weer verder.

zaterdagen zijn altijd saai, vast klusjes vaste routine, diertjes weer schoon en gevoerd, hond uitlaten, wat lezen, puzzelen, spelletjes spelen, filmpje kijken met wat lekkers, klusjes die zijn blijven liggen nog afmaken, nog even patroon uit tekenen, misschien nog kans voor te naaien, volgens sommige saai… en voor ons is dit fijn, duidelijk, rustig en routine. Dat is bij ons de sleutel… routine.

Zometeen voor de pop een slaapzakje in elkaar spelden en middelste in elkaar zetten, want tjah die nieuwe naaimachine… die lonkt heel erg 😉 (kleine meisjes worden groot)

Fijn weekend mensen, geniet ervan

Ruby

Waar kan je blij van worden?

Na een bewogen weekje, heeeeel blij geworden net, ondanks stress!

 

Wat m’n dag wel goed maakte was dat de knopen van Ikea vandaag binnen zijn gekomen, 99% gaat altijd goed als je iets koopt en laat bezorgen, dusse hier word ik blij van 😉

 

Hello World!

Het eerste blog op m’n eigen site, echt geweldig dit, eigen plaatsje om van alles en nog wat te schrijven en te delen.

Maandag 16 april eigenlijk officieel nu, maar omdat het een template (voorbeeld) was stond er een datum die niet klopte, maar gisteren heb ik voor het eerst een blog er op gezet (dit stuk dus)

Binnenkort meer als ik uitgevogeld heb hoe het allemaal werkt!

Tot snel

Ruby

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén